1 kus zelenej koša smetisko maskot kostým pre dospelých veľkosť cartoon odpadky môže tému anime cosplay kostýmy maškarný 2599

€288.52

Kostýmy A Príslušenstvo

sku: w25246

  • Položka Druh: Kostýmy
  • Špeciálne Použitie: Kostýmy, Kostýmy A Príslušenstvo
  • Tému: karikatúra
  • Oddelenie Meno: Dospelý
  • Textílie Typ: Vlnené
  • Materiál: Bavlna, Viskóza
  • Pohlavie: Unisex
  • Znaky: DOVOLENKA
  • Rukáv Dĺžka: Plná

Značky: vlastné keycaps, krátke biele šaty, starožitný koláž tag

WEL C O M E T O M S C O T C VYKRYŤ!

UPOZORNENIE:

Ak kostým a špecifikácia potrebujete je skladom, budeme vás kontaktovať a dohodnúť čas doručenia.Výroba času často trvá 4 až 7 dní, kým sme sa ju poslať hneď, ako je to možné, prajeme vám pochopiť.A akceptujeme vlastný výroby a veľkoobchodné objednávky.

POZNÁMKA:

Prosím, dajte nám vedieť, akú veľkosť budete potrebovať pri objednávaní, alebo zašleme ako predvolenú veľkosť M, prajeme vám pochopiť.

Špecifikácia:

S (160 cm-170 cm)- 5'3" 5'7",

M (171 cm-180 cm)- 5'7" na 5'11",

L (181 cm-190 cm)- 5'11" až 6'3",

XL (191 cm-200 cm)- 6'3" 6'7",

Custom-Made (Plz dajte nám vedieť)

Materiál:

Je vyrobený z vysoko kvalitnej krátke plyšové, dlhé plyšové.zelený výrobok, neškodné pre ľudské telo (môže sa umyť vodou alebo suché čistenie)

Hlavu s EPE materiálu.

Stručný úvod:

Ľudia môžu chodiť voľne, keď nosenie, tento kostým, ktorý je živý, živý a krásny tvar, a ľudia môžu vidieť jasne vo vnútri; Tento kostým je s ventilačné dizajn a je možné prať jednoducho a enterprise logo a ďalšie príznaky môžu byť pridané na oblečenie.

APLIKÁCIE:

1) Nákupné ulice/Obchodné Ulice, detské ihrisko, pešie ulice, svadby, oslavy, parkov(pre skupinové fotografie s turistov), atď.

2) Rôzne komodity predajné výstavy, výstavy, atď.

3) Podnik, nákupné centrum je reklama/propagandy, propagácie, atď.

4) Miesta Zábava/Zábavný, parky propaganda, atď

5) Veľké strany, narodeninové oslavy, cvičí/otvorenie oslavy, športové súťaže, svadobný obrad, Karneval strany, atď.

6) materské školy a spoločensky užitočnej činnosti, atď.

Jedinečný Dizajn:

Prilba materiál:

Polyetylén, ktorý je celkom odlišný od lepenky materiálu alebo penové materiály, ktoré väčšina kostýmov prilby sú vyrobené.To sa ľahko čistí a lepšie vetranie.

Hmotnosť:

Ako prilba je vyrobená z Polyetylénu a EPE materiálu, ktorý je veľmi ľahké, takže užívateľ môže nosiť ju na dlhú dobu slobodne a dokonca bez veľkého tlaku na ramená.

Ochrana:

Polyetylén prilba je vyrobená integrované high-technology stroj skôr ako spoločný niekoľko kusov, tak to je silný a dosť ťažké, ak sa chcete vyhnúť poškodeniu a náhle udrie tak, aby používateľa vedúci je podľa dobrú ochranu.

Dýchať a víziu:

Užívateľ môže dych voľne vo vnútri, ako je to s dobrým vetraním dizajn; Užívateľ môže jasne vidieť z vnútra cez oči.A kostým je nainštalovaný s plastovými čistý tvar kryt, ktorý sa používa na predchádzanie prach a iné veci.

Vodotesný:

POLYFOAM materiál môže byť Vodotesné

Návod Na Čistenie:

Vody, pranie a chemické čistenie.Zavesiť sušenie len, kúrenie je zakázané.

NÁKUP POKYNY:

Motto: chcem komunikovať so všetkými odberateľmi, vaša spokojnosť bude zaručená!Prial by som si môžete potvrdenie objednávky po prijatí produktu. ( prihlásiť sa www.heinrich-trans.sk potom sa prihláste na váš www.heinrich-trans.sk účet, potom je potvrdenie objednávky).Ak si môžete nechať mi nejaké pozitívnu spätnú väzbu, budem vďačný.Dám vám niekoľko zľavu pri ďalšej objednávke.Ak máte nejaké otázky o produktoch, Namiesto toho, aby priamo dochádzky, negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, prajeme môžete ma kontaktovať na prvý, ďakujeme, že ste.

Platba : Alipay preferované.Západ Únie prijatý.

Od dverí k dverám Doprava:

Všetky produkty objednané bude odoslaný v rámci lehoty uvedené v zavedenie nového výrobku po platby vymazané.Budeme vás kontaktovať, ak existuje výnimka.EMS je omeškania dopravy výber.Ak často trvá 5 až 15 dní závisí od krajiny.

Warranty & Poistenia:

Kupujúci sú zodpovední za dodatočné daňové, colné poplatky a Povinnosť pre import (ak nejaké sú).Poistenie je dobrovoľný.Nie sme zodpovední za balík stratu alebo poškodenie počas dodania, ak nie sú poistené.

Návrat Politiky

1. Ak je niečo v neporiadku s produkte, kontaktujte nás, prosím, do 3 dní.Výmena tovaru oznámené po 3 dňoch nemusí byť ocenený za náhradu.

2. Výrobok MUSÍ byť vrátený v jej pôvodnom prezentácia balíka.A výrobok môže byť vrátený len vtedy, ak je prirodzené, rozbité a nikdy nebola použitá, uveďte v vrátený balík vaše meno, e-mailovú adresu, telefónne číslo, a dôvod jeho vrátenia.

3. Kupujúci by mal byť zodpovedný za VŠETKY Návrat poštovné náklady.

Ohlasy Politiky

Ceníme si vaše pozitívne ohlasy a budeme bezodkladne urobiť to isté; ak nie ste spokojní s našimi službami, prosím, kontaktujte nás najskôr rokovať skôr, než si dať Neutrálne alebo negatívne spätné väzby.Vďaka za vaše porozumenie.

Služby Zákazníkom:

Prosím, kontaktujte nás kedykoľvek, keď máte otázky, alebo problémy na našich produktov.Váš dotaz budú odpovedali do 24 hodín.

Aké spôsoby platby, ktoré môžem použiť?

V súčasnosti môžete platiť cez Moneybookers, Visa, MasterCard a bankový prevod.Môžete tiež platiť vyberte debetné karty vrátane Maestro, Solo, Kreditná Karta, PostePay, CartaSi, 4B a Euro6000. Viac možností platby budú k dispozícii na www.heinrich-trans.sk v budúcnosti.

Služba Escrow na www.heinrich-trans.sk je napájaný Alipay.com popredný tretej-party on-line platby platformu z Sos Skupiny.Escrow umožňuje platiť bezpečne online bez toho, detailov o vašej kreditnej karte.Môžete tiež sledovať dodanie vášho tovaru a platbe je iba vydané dodávateľom keď potvrdíte, že ste prijali objednávky.Escrow je rýchle, bezpečné a jednoduché použitie!

Pre Kupujúcich:

Platba bude uvoľnená len dodávateľovi keď potvrdíte, že ste prijali objednávky.

Sledovanie dodávky používanie jedinečného čísla zásielky na prepravu internetovej stránke spoločnosti.

Pre Dodávateľov:

Escrow overuje detaily kreditnej karty pre každú transakciu.

Hodnotenie Zákazníkov

Na základe 0 Recenzie Napíšte recenziu

Napíšte recenziu

Hodnotenie