11.6 palce B116XW03 V. 2 N116BGE-L41 N116BGE-L42 Pre Acer ASPIRE ONE 722 725 756 AO722 AO725 AO756 prenosné led obrazovky lcd matice

€65.50

Notebook Časti

sku: w86651

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Kompatibilné Značky: Acer
  • Názov Značky: NoEnName_Null
  • Certifikácia: Žiadne
  • Aplikácia: Notebook

Značky: batoh dieťa, noriek riasy, 74x50mm muti nabíjačky

Berfore ste, aby:

Prosím skontrolujte svoj model a veľkosť obrazovky a katalógové číslo znova.Ak si nie ste istí o kompatibilite tento bod,pošlite nám, prosím, konkrétny model číslo a fotografie z pôvodnej obrazovky;Zvyčajne led panel pošleme bude kompatibilný číslo modelu,môže to nie je presne rovnaký, ako model pôvodnej obrazovky.Ale môžeme sa uistite, že to bude fit pre model 100%.Allthe položky budú testované pred zásielky,lepiaca páska nie je súčasťou dodávky.Ak potrebujete jeden,prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, alebo otvorenej než sa obrátite na nás,Prosím pošlite nám správu cez www.heinrich-trans.sk a budeme riešiť problém za vás okamžite.Vaša spokojnosť isour cieľ!

Doprava Detail:

1:potvrďte Prosím vašu ADRESU opatrne po vykonaní objednávky.Zašleme produktov naraz po prijatí platby.

2:kontaktujte nás, ak nechcete dostávať produktov na 45 dní.Andplease nám 3working dní pre kontrolu nedoručené package andthe dôvodu.Ak to je náš problém,vrátime vám peniaze pre vás.

Vracia:

1:full vrátenie bude poskytnutá položky sú vrátené v pôvodnom stave.

2:Tovar, ktorý je ddamaged alebo chýbajúce súčasti je nevratný.

Iné Politiky, Ktoré:

1:nie Sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

2:na Všetky e-maily odpovedáme do 24 hodín.Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a my vám odpoveď.

Hodnotenie Zákazníkov

Na základe 0 Recenzie Napíšte recenziu

Napíšte recenziu

Hodnotenie